Sunday 27 November 2016

The jio bill spreading on social medias are fake(confirmed)

Hai friends, first of all i have say that reliance jio not gona charge you a single penny for your usage till 31 st December 2016. Now days we have seen a reliance jio bill with a huge bill amount gone viral in social meadias. The truth is that the bill is 100% fake. The mobile number printed on the bill is on Kolkata circle and its switched off. This bill is created by someone to bring panic on the users.

The image of the bill doing rounds on social networks such as Twitter and Facebook, was issued to one Ayunuddin Mondal of Kolkata, who was asked to pay the bill by November 20, 2016, adding if paid after the said deadline, a late fee of Rs 1,100 would be levied.

And the source of the bill is still unknown. Anyway some are investigating on this and to find who is behind this fake jio bill.

Did you read Jio lyf really gona launch new smartphone for just 999?

“The bill in circulation is fake. Currently, we are offering services under Jio welcome offer, and we reassure our existing customers as well as potential customers who subscribe to Jio connection till December 3 that benefits of free unlimited voice and data will be available to all till 31st December 2016,” a Jio spokesperson said.
You may also like Jio effect: Idea now offers long validity data packs for postpaid customers 2016 november
Jio is planning to extended the welcome offer till march 31 st and it will be announced on 28 th December 2016.
Dont miss this post on Reliance Jio likely to launch DTH service on Dec 15, may offer free six-month subscription as “Welcome Offer” 2016(first on internet)
Share this post maximum and make aware of this jio fake bill. Thanks for reading this article and visit again.

4 comments:

Unknown said...

haló
Chceli by sme poskytnúť úver nikomu v prípade potreby pôžičky v rámci ročnej uzávierky prázdniny a dobrá ako vždy máme k dispozícii, aby sa váš život šťastný. Takže ak máte stále záujem o úver vedieť, že sme schopní urobiť úver až do výšky 5000 eur na 10,8 milióna eur a za podmienok, ktoré robia váš život jednoduchší. Stačí nás kontaktovať prostredníctvom tejto adrese: finance03.for.all@gmail.com
  Sú to oblasti, kde môžeme pomôcť: Financie, hypotekárny úver, úver na investície, konsolidáciu dlhu úver, osobné pôžičky, pôžičky akýkoľvek druh nákupu ....
Takže prosím, láskavo kontaktujte nás, aby sme vás môže uspokojiť čo najskôr.
Kontakt E-mail: finance03.for.all@gmail.com

Shan Paul said...

Only in english please...?

Renne D'suza said...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this article and also the rest of the site is really good.

JioPhone 2

DUŠKA ALŽBĚTA said...

Veľmi by som odporučil služby pána Benjamina akejkoľvek osobe, ktorá potrebuje finančnú pomoc, a budú vás informovať o ďalších vysokých adresároch. Ešte raz chválim seba a vašich zamestnancov za mimoriadny servis a zákaznícky servis, pretože to je pre vašu spoločnosť veľký prínos a príjemný zážitok pre zákazníkov, ako som ja. Prajem vám všetko najlepšie do budúcnosti. Pán Benjamin je najlepším spôsobom, ako získať ľahkú pôžičku, tu je e-mail .. / Lfdsloans@outlook.com alebo sa porozprávajte s pánom Benjaminom na WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Ďakujeme Vy, že ste mi v úprimnom srdci znova pomohli s pôžičkou, som navždy vďačný.

Post a Comment

◄ Newer Post Older Post ►
 

Copyright 2012 5G TRICKS seo done by 5gtricks | Blogger Templates